Offerte voor Autoverhuur in Venray

Op zoek naar een offerte voor autoverhuur in de plaats Venray? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over autoverhuur in Venray voor u. meer

Prijsopgave voor autoverhuur opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Geachte lezer, Wij willen de eerste twee weken van augustus 2018 een 9 persoons bus huren om met ons gezin op vakantie te gaan. Wij zijn met 6 personen en gaan naar Italie. Zouden jullie ons een prijsindicatie kunnen geven voor de huur van een bus bij uw bedrijf? WIj hebben goede verhalen gehoord. groet en alvast bedankt, Michiel Wauben”

Aangevraagd op maandag 23 oktober 2017

“IK ben op zoek naar een 7 persoons MPV voor de zomervakantie. Periode is van 14 juli t/m 31 juli 2018. Kunt u mij een offerte toesturen?”

Aangevraagd op maandag 25 september 2017

“7-9 persoonsbusje met trekhaak voor de periode van 7-28 juli in Dordrecht”

Aangevraagd op maandag 3 juli 2017

“Geachte mijnheer,mevrouw. Wij wonen al heel lang in New Zealand en komen op vacantie naar Venray in Augustus dit jaar. Wij zijn van plan om familie en bekende te bezoeken in de regio Noord Limburg en Oost Braband. We zijn op zoek naar auto voor 2 personen in de periode van 10 Augustus tm 23 augustus 2017. Graag uw offerte met vriendelijke groet. Harry Stevens”

Aangevraagd op donderdag 11 mei 2017

“Geachte mijnheer,mevrouw.Ik ben op zoek naar een busje voor 6 personen in de periode van 18 aug.tm 29 augustus 2017 voor vakantie naar Noorwegen .graag uw offerte met vriendelijke groet Theo en HarriĆ«t van Schaijk-Cleerdin”

Aangevraagd op maandag 6 februari 2017

Aangesloten bedrijven

  • wellcoll

    WellColl | Voor het herstellen van schades aan personenauto's, oldtimers, caravan, campers en bedrij. Trefwoorden van wellcoll : autoverhuur, rentarolla autoverhuur, rentarolla autolease, bedrijfswagen inrichting, voertuig volgsystemen, thematisering, special paints, autoschade herstel, ruitschade herstel, caravan en camperservice, oldtimer restaureren, .

    tel. 088-758085, Milieuparkweg 2, 6136KP in sittard

    Meer over wellcoll contact website