WANDELEN IN AANDACHT

Voor meer rust en veerkracht !

WANDELEN IN AANDACHT

WANDELEN IN AANDACHT

Voor meer rust en veerkracht! Eerstvolgend data: vrijdag 26 maart en zondag 11 april Van 9.00-10.00 uur. €15,- p.p.

We lopen in een rustig tempo en stoppen soms voor meditatieve oefeningen. Deze combinatie van bewegen en bewust-zijn, geeft (net zoals een yogales dat doet) innerlijke rust, mentaal evenwicht, en een opgewekt gevoel. Zorgen en somberheid worden verlicht.

Mediteren is dan ook niet heel diep nadenken over moeilijke zaken, het is ook geen wegzweven bij ideeën die je al dan niet aanspreken. Het is zijn "bij dat wat is" (klinkt abstract ;-) maar is in de praktijk heel concreet) en dat kun je oefenen. Zo ga je ontdekken dat rust en geluk al in jou aanwezig zijn maar overstemd worden door de mentale onrust die het dagelijks leven nou eenmaal vaak oproept. Alle verantwoordelijkheden en taken (en vul verder maar in) houden je onophoudelijk bezig... Bovenal is het een ervaring, dus deze uitleg mag je weer vergeten en doe maar gewoon een keertje mee !

Geef je op als erbij wilt zijn, of neem contact op bij vragen, en ik stuur je aanvullende info over de locatie e.d. (omgeving Venray)

Hartelijke Groet, Ingrid info@kurukshetra.nl

Geplaatst op maandag 22 maart 2021.

Over Yogaschool Kurukshetra

Dit bericht is geschreven door Yogaschool Kurukshetra. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Venray. Trefwoorden van Yogaschool Kurukshetra uit Venray : yogaretraite, yoga workshops, yoga trainingen, yoga lessen, yoga training online, yoga proefles, yoga instructrice, yogaschool, yoga praktijk, groepsles yoga, individuele yogales, loopmeditatie, meditatie les,.

Lees meer over Yogaschool Kurukshetra.