Welzijnspraktijk Vita Nova in Horst

Een frisse wind door jouw leven……omdat jij het waard bent!

Over Welzijnspraktijk Vita Nova

Welzijnspraktijk Vita Nova valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Venray.

Patricia Franssen en Marco Bonn zijn de drijvende krachten achter Welzijnspraktijk Vita Nova. Ben je op zoek naar een gezonde levensstijl? Wil je graag bewuster en actiever leven ? En zoek je daar begeleiding bij? Dan ben je bij Welzijnspraktijk Vita Nova aan het juiste adres.

Welzijn Vita Nova helpt mensen vanuit het hart met hun voeding en welzijn. Vol passie helpen ze mensen door ze bewust te laten worden van hun lichaam, voeding en gezondheid. het grootste bezit wat je natuurlijk kunt hebben is je goede gezondheid. Als je een positieve mindset hebt, dan geeft dat meer zelfvertrouwen en heb je meer energie.

Wil je werken aan je gezondheid dan is een juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan heel erg belangrijk voor een optimale welzijn en gezondheid. Dit alles heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand.

Als jij ook het maximale uit het leven wil halen zowel persoonlijk als zakelijk, dan is het wellicht interessant om ook als welzijnscoach te starten. Constant zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die welzijnscoach willen worden.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Welzijn Vita Nova. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Welzijnspraktijk Vita Nova uit de rubriek gezondheidscentrum uit Venray is gevestigd aan de Expeditiestraat 12 in Horst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27021783.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Welzijnspraktijk Vita Nova zijn o.a. :