Tuhman Dakbedekkingen in Venray

Tuhman Dakbedekkingen is een dakdekkingsbedrijf met alle diensten onder één dak zodat zij u netjes en snel van dienst kunnen zijn

Over Tuhman Dakbedekkingen

Tuhman Dakbedekkingen valt onder de rubriek dakbedekking uit Venray.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in provincie Limburg, Brabant- en Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Venray en in een straal van 50 km.

Onze diensten bestaan uit aanbouw, opbouw, daken, dakgoten, isolatie, dakkapellen- en dakramen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in dakbedekkingen- en terras overkappingen.

Onze diensten:

- Onderhoudsvrije dakkapellen

- Onderhoud van daken en reparaties - Platte Daken Bitumen en EPDM - Nieuwbouw en renovatie - Camera inspectie - voor het opsporen van verstoppingen in de afwatering (riool) - voor het opsporen van lekkages - voor schoorsteen kanalen te inspecteren - Reinigen en schoonmaken van pannendaken ontmossen en impregneren - Schoorstenen impregneren, restaureren, herstellen - Schoonmaken, repareren en vernieuwen van dakgoten - Een 24/7 service - Dak Inspectie - Onderhoudscontracten op maat gemaakt voor U - Lood en Zinkwerken - Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar - Kwaliteit service en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Voor meer informatie over Tuhman Dakbedekkingen en de diensten die Tuhman Dakbedekkingen levert kijkt u dan eens op http://www.tuhmandakbedekkingen.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0478-533702.

Diensten en producten voor dakbedekking

Trefwoorden die horen bij Tuhman Dakbedekkingen zijn o.a. :

Nieuws van Tuhman Dakbedekkingen in Venray

Gouden Topaward 2013 Marktplaats Diensten & vakmensen

Gouden Topaward 2013 Marktplaats Diensten & vakmensen

Amsterdam, 24 april Het bedrijf Tuhman Dakbedekkingen uit Venray is vandaag onderscheiden met een Gouden Topaward 2013 van Marktplaats Diensten & Vakmensen.

Tuhman blij met Keurmerk Kwaliteitsvakman

Tuhman blij met Keurmerk Kwaliteitsvakman

Na een gedegen procedure mag Tuhman met trots zeggen dat ze vanaf nu in het bezit zijn van het keurmerk Kwaliteitsvakman.