Troostcoach Linda in Vierlingsbeek

BEGELEIDING BIJ VERLIES EN ROUW

Over Troostcoach Linda

Troostcoach Linda valt onder de rubriek coaching in Venray.

WELKOM bij Troostcoach Linda. Hoewel verlies bij het leven hoort, kan je behoorlijk vastlopen in je rouwproces.

Verlies van een dierbare, maar ook verlies in één andere vorm is denkbaar. Denk aan het verliezen van lichamelijke functies, een echtscheiding, verlies van werk, onvervulde verlangens en/of verlies van zekerheid. Iedere vorm van verdriet en rouw die hierop volgt is normaal.

In mijn praktijk Troostcoach Linda begeleid ik je als rouwcoach door deze moeilijke tijd en ik geef je de hulp die jij nodig hebt bij de verwerking van je verdriet.

Loop jij vast in je rouwproces en ben je op zoek naar troost? Of naar ‘gewoon even een luisterend oor’? Je hoeft het niet alleen te doen! Neem eens contact met mij op.

Troostpakketten: Wanneer rouwen zwaar voelt, het voelt alsof je niet verder komt en de pijn gelijk blijft. Wanneer je niet meer goed slaapt. Wanneer je schuldgevoel hebt. Wanneer je je zorgen maakt over de toekomst. Wanneer je vaak moe bent en blijft piekeren.

Herken je jezelf hierin? Dan zit je waarschijnlijk vast in je rouwproces. Ik nodig je uit om vrijblijvend contact met me op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Troostcoach Linda uit de rubriek coaching uit Venray is gevestigd aan de Vrijthof 17 in Vierlingsbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42721267.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Troostcoach Linda zijn o.a. :