RT Stap voor stap in Wanssum

Huiswerkbegeleiding - Bijles - Remedial Teaching

Over RT Stap voor stap

RT Stap voor stap valt onder de rubriek coaching in Venray.

Loop je vast bij bepaalde vakken op school of lukt het niet om je te focussen op je huiswerk? Of bij het behalen van je toetsen en/of diploma's ? Dan ben je aan het juiste adres bij RT stap voor stap.

Wendy van Gerven en Mariet van Gerven zijn de drijvende krachten achter RT Stap voor stap.

Op 3 manieren wordt er begeleiding aangeboden bij RT Stap voor stap:

- Remedial Teaching, wil zeggen dat er hulp wordt verleend aan leerlingen die (pedagogisch/didactische) hulp nodig hebben. Dit zijn soms kinderen die door een leer- en of gedragsprobleem/stoornis op een lager dan gemiddeld niveau functioneren of kinderen die moeite hebben om bepaalde methodieken onder de knie te krijgen.

- Huiswerkbegeleiding, hierbij staat de voorbereiding van proefwerken, spreekbeurten, boekbesprekingen en/of het maken van huiswerkopdrachten centraal. Ook het plannen en structureren van de leerstof kan een belangrijke rol spelen.

- Bijles, gaat het om herhaling van lesstof voor leerlingen die net wat meer uitleg nodig hebben om een vak te kunnen begrijpen. Deze begeleidingsvorm is er dan ook met name voor het voortgezet onderwijs, voor het hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van RT Stap voor stap. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RT Stap voor stap uit de rubriek coaching uit Venray is gevestigd aan de Pastoorstraat 27 in Wanssum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30692864.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij RT Stap voor stap zijn o.a. :