Lieke Raakt in Overloon

Coaching bedrijven en particulieren

Over Lieke Raakt

Lieke Raakt valt onder de rubriek coaching in Venray.

Veel geestelijke zorgverleners en instanties werken met re-integratie. Dit betekent dat ze jou helpen om terug in het systeem te passen. Maar wat als het systeem jou afremt, jouw potentie niet naar boven haalt, jouw anders kijken of denken niet waardeert of jouw gevoeligheid niet begrijpt? Dan is het voor jouw welzijn veel beter om een andere weg te gaan of een bijdrage te leveren aan een beter systeem.

Vooral in deze tijd waarin veel systemen (zorg, onderwijs, psychologie, economie, relatie etc.) niet langer de bedoeling meer raken, is het niet raar dat er steeds meer mensen uitvallen. In plaats van weer terug hieraan bij te dragen, zijn er mensen nodig die de moed/wil hebben om hun eigen visie (daarin) neer te zetten.

Met oprechte aandacht en grote betrokkenheid coach ik mensen in hun des-integratie proces.

Voor wie is 'Lieke Raakt' bedoeld?:

- Personen/medewerkers die afgeremd worden of zichzelf afremmen in hun potentie. - Personen/werknemers met een hogere begaafdheid - Personen/werknemers die hoger sensitief zijn - Personen/werknemers die last hebben van overprikkelbaarheden - Bedrijven die coaching zoeken binnen (zelfsturende) teams - Bedrijven die willen innoveren - Bedrijven die werknemers willen stimuleren in zelfontwikkeling (coachvideo's)

Welke diensten biedt Lieke aan

Particulieren:

- Coaching en coachtrajecten - Mini-cursus Positieve Desintegratie - Opleiding Positieve Desintegratie

Bedrijven:

- Coaching directie/management - Coachtraject individu - Coachtraject teams - Lezingen/ workshops


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lieke Raakt uit de rubriek coaching uit Venray is gevestigd aan de Arnold Willemsplein 4 in Overloon. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11356285.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lieke Raakt zijn o.a. :