Kamerton Rusland Expert in Venray

Kamerton Rusland Expert; Export-Import, hout- en meubelhandel, transporten, solide partner op de Russische markt!

Over Kamerton Rusland Expert

Kamerton Rusland Expert valt onder de rubriek transportbedrijf in Venray.

In de voormalige Sovjet Unie en met name in Rusland liggen er voor het Nederlandse bedrijfsleven enorme mogelijkheden en uitdagingen. Kansen om uw markt te vergroten. Met kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Zowel voor de consumentenmarkt als ook voor de kapitaalgoederenmarkt.

U kunt bij Kamerton Rusland Expert terecht voor: - Business Development in Rusland - Im- en exportbemiddeling Sovjet Unie - Transporten van en naar de Sovjet Unie - Advies en marktonderzoeken in de Sovjet Unie - Beëdigd vertalen van contracten, promotiemateriaal in Russisch, Oekraïens, Wit-Russisch. - Organiseren van beursdeelname - Onderwijs is de Russische taal - Exclusief geïmporteerde schilderijen uit Rusland huren - Opslag ruimte te huur in Venray

Ga naar de website voor meer informatie. U kunt bij ons tevens terecht voor zitmeubelen en tuinmeubelen. Zie de webshop via de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kamerton Rusland Expert uit de rubriek transportbedrijf uit Venray is gevestigd aan de Dr. Kortmannweg 21 in Venray. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53427123.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij Kamerton Rusland Expert zijn o.a. :