Grip, Coaching en Consultancy in Venray

GRIP staat voor Groei, Reflectie, Inzicht, Professionaliteit/Persoonlijkheid

Over Grip, Coaching en Consultancy

Grip, Coaching en Consultancy valt onder de rubriek coaching in Venray.

GRIP richt zich op het coachen van mensen, waaronder met name leidinggevenden en managers, op werkgerelateerde onderwerpen. In het bijzonder gericht op de werkvelden zorg, welzijn, hulpverlening, overheid. Daarnaast biedt GRIP consultancy aan organisaties in de werkvelden zorg, welzijn, hulpverlening, overheid.

Hoe houd je je team en jezelf gemotiveerd? Hoe kan je kwaliteit leveren en toch financieel in de plus draaien? Hoe blijf jij in control op de productie? Vind je het lastig om je KPI’s te halen? Hoe zorg jij dat de norm voor indirecte tijd niet overschreden wordt? Hoe krijg je jouw team (leidinggevenden of uitvoerenden) mee in de gewenste veranderingen? Hoe houd jij het ziekteverzuim van je team binnen de perken? Hoe voorkom je dat jouw mensen of jijzelf opbranden? Hoe kan je je team geven wat het nodig heeft? Hoe krijg je gehoor bij jouw leidinggevende voor wat jouw team nodig heeft? Voel jij je klem zitten tussen je team en het hoger management? Voel jij je onder druk gezet door het hoger management? Zit je werk-gerelateerd, om wat voor reden dan ook, niet helemaal lekker in je vel? Heb je behoefte om (ook éénmalig) eens te sparren met iemand "who's been there"?

Wat kan ik voor u betekenen?

Coaching zal niet zómaar op al deze vragen tot een bevredigend antwoord leiden. Coaching zal er wél toe leiden dat je beter zicht krijgt op hetgeen er speelt, zal je duidelijker de samenhang tonen, zal je meer handvatten geven over welke prioriteiten je moet stellen, zal je doen inzien wat wél en wat niét realistisch is en zal je duidelijker de weg tonen waarlangs je moet gaan om jou weer grip op de situatie te geven.

Mocht u besluiten dat u zichzelf coaching gunt, neemt u dan vooral contact op! We maken dan een eerste afspraak die niet in rekening wordt gebracht. Dit eerste gesprek is een combinatie van een kennismakingsgesprek en een intakegesprek. Mochten wij aan het eind van deze kennismaking besluiten om verder te gaan met elkaar dan plannen we een vervolgafspraak in. De gesprekken kunnen bij mij op kantoor in Venray plaats vinden, bij u thuis, op uw werkplek of wandelend door het bos wanneer u daar voorkeur aan geeft.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grip, Coaching en Consultancy uit de rubriek coaching uit Venray is gevestigd aan de Loonsedijk 12 in Venray. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53492293.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Grip, Coaching en Consultancy zijn o.a. :