Daya Yoga in Venray

Welkom bij Daya Yoga

Over Daya Yoga

Daya Yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie in Venray.

Over mij

Begin 2017 mocht ik mijn Internationale yoga docentenopleiding Hatha volgen in het Noorden van India. Een cadeautje, een eerste stap naar liefde voor mijzelf.

In de periode hiervoor ging het eigenlijk niet zo goed met me, ondanks alle hindernissen die op mijn pad waren gekomen, was mijn motto: 'niet zeuren, maar doorgaan". Ik zorgde voor iedereen om me heen, maar vergat goed voor mijzelf te zorgen, ik was totaal uitgeput.

De intensieve opleiding, op een authentieke ashram met de sobere voorzieningen brachten mij heel dicht bij mijzelf, bij mijn basis.

Eind 2017 opende ik mijn yogastudio Daya Yoga in het hartje van Venray.. Daya staat voor een warme sfeer met oog voor iedereen in de les.

In 2019 startte ik met de Yin Yoga docentenopleiding bij Bivag in Sneek. Een mooie waardevolle opleiding die met liefde gegeven en ontvangen werd door mij. Het laten smelten van het bindweefsel door het aandacht te geven, je te verbinden met je eigen weerstand.

Ik ben inmiddels gestart met de Yin Medicine opleiding, een eerste stap naar Yin therapeut. Een mooie waardevolle combinatie waarbij je Yin houdingen combineert met functionele Osteopathie, Shiatsu en Cranio Sacraal om meer ruimte in het weefsel te creëren, oude stukjes op te kunnen ruimen.

Naast de diverse yogalessen mag ik diverse trainingen aanbieden die gegeven worden in samenwerking met Kompassion en vanaf eind mei 2021 gaan we ook kinderyoga en kindermindfulness aanbieden in samenwerking met Yomico.

Wil je kennismaken met een van de lessen of meer info? Neem vrijblijvend contact met me op!

Warme groet, Ellen Hatha Yoga ? Wanneer je zoekt naar de betekenis van hatha wordt vaak de omschrijving gegeven van Ha & Tha. Ha is de zon, het actieve, Yang. En Tha is de maan, het kalme. Hatha is een fysieke yogastijl die zich richt op verschillende asana's (lichaamshoudingen) en Pranayama (ademhalingstechnieken} om lichaam en geest in balans te brengen. ? Yin Yoga ? Het richt zich op het creëren van meer ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden zonder te bewegen bereik je het stugge bindweefsel zodat het weer kan verzachten. Het bindweefsel speelt een grote rol bij hoe lekker je in je vel zit letterlijk en figuurlijk. ? Rooster: ? Maandag 19.00-20.00 Hatha / 20.30-21.30 Yin Dinsdag 09.00-10.00 Yin Woensdag 19.00-20.00 Yin

Donderdag 09.00-10.00 Hatha / 10.30-11.30 Yin / 19.00-20.00 Yin / 20.30-21.30 Yin ? Vrijdag 16.00-17.00 Kinder (leeftijd 8 tm 11 jaar) * Abonnement 1x p/week 35 euro

* Abonnement onbeperkt 58 euro * Kinderyoga: 7,50 euro losse les

* Strippenkaart 10 lessen 60 euro


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Daya Yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Venray is gevestigd aan de Heuvelstraat 4 in Venray. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40355209.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Daya Yoga zijn o.a. :

Nieuws van Daya Yoga in Venray

LESTIJDEN EN PRIJZEN

LESTIJDEN EN PRIJZEN

De volgende lessen zijn beschikbaar vanaf april 2021 in de sfeervolle studio van Daya Yoga.